Preloader

Cake and More

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
Vintage Wanderlust Bruidstaart CakeandMore

Adventure of a Lifetime – Vintage Wanderlust Bruidstaart

Wanderlust – om verliefd op te worden

Wat als je al precies weet hoe jullie dag eruit komt te zien? Van de rode draad tot alle kleine details die jullie bruiloft Uniek & Persoonlijk maken. Hoe laat je de bruidstaart daar perfect op aansluiten?! Daarvoor ben je bij een Cake Design Studio op de juiste plek. Lees snel verder hoe ik met L&N mocht meedromen; over verre reizen, ontdekken, avontuur . Over het vintage wanderlust thema en hoe ik hun droomtaart mocht ontwerpen en realiseren in stijl van hun bruiloft.

 

“Wanderlust: een verlangen om te dwalen en de wereld te ontdekken.”

 

Het ontwerpen van de bruidstaart

Vintage Wanderlust Bruidstaart Aansnijmoment Reizen KoffertaartZoals voor iedere bruidstaart kwamen ook L&N langs voor een bruidsproeverij en adviesgesprek. Al snel werd duidelijk dat zij echt een specifieke stijl in gedachten hadden voor hun bruiloft. Alle details, groot en klein, draaiden om het thema vintage wanderlust. Wanderlust combineert bijzonder met romantisch en geeft zo veel mogelijkheden om je eigen persoonlijkheid te laten zien. Als Cake Designer word ik hier heel blij van en gaan de creatieve radertjes in mijn hoofd draaien.

Wanderlust betekent letterlijk een verlangen om te dwalen en de wereld te ontdekken. Het reisthema komt hierin sterk naar voren en dat wilde ik echt terug laten komen in de bruidstaart.

Vintage Wanderlust Bruidstaart Koffers

Van de suggestie voor de vintage reiskoffers en de wereldkaart werd het bruidspaar direct enthousiast en de keuze was snel gemaakt. Want ook in de styling van hun bruiloft kwamen de reiskoffers terug als decoratie. Andere elementen zoals het kompas als taarttopper paste uitstekend bij het thema en kwam zelfs terug op hun persoonlijke loper voor de ceremonie.  Een perfect match, daar hou ik van!

 

Jullie Persoonlijke & Unieke Bruidstaart?

Naast een thema vind ik het belangrijk dat een bruidstaart persoonlijk is, details die het een unieke taart maken. Bijvoorbeeld het vliegtuigje op de bovenste taartlaag? Die is geïnspireerd door de Save the Date van L&N.

Vintage Wanderlust Bruidstaart CakeandMore

Ook de trouwdatum en de namen van het bruidspaar zie je terug in de details (hint: kijk naar de kofferlabels). En natuurlijk het verzoek van de bruid voor een romantische uitstraling (wat is een bruiloft zonder romantiek toch?) zie je terug in de handgemaakte suikerbloemen met goud accenten. Kortom DE ingrediënten die van de bruidstaart echt júllie bruidstaart maken.

 

Waarmee verras jij je gasten?

Tot slot de smaak. Want zo’n bijzondere taart moet er niet alleen prachtig uitzien maar moet ook fantastisch smaken. Daarom is een bruidsproeverij, waar jullie keuze hebben uit diverse heerlijke smaken cake & vulling, zo belangrijk. L&N kozen ervoor om hun gasten te verrassen met een frisse citroenbiscuit (luchtige cake) gevuld met zachte lemoncurd crème & tropische passievruchtcrème.

Om alvast goed in de (huwelijks)reis stemming te komen; to wander off together.

 

Photocredits: Bas Uijlings Fotografie (https://www.basuijlings.com/)
Gepubliceerd in Bruid Magazine (http://www.bruidenbruidegom.nl/magazin)

 

Kijk hier voor meer inspiratie of plan een bruidsproeverij en bespreek je wensen met mij!

 

 

Comments

 • 9 december 2018
  reply

  Anneke

  De taart was “om bij weg te dromen..op reis”
  Fantastisch!!!
  En de smaak…. daar krijg je geen genoeg van !
  Complimenten!!!!
  Anneke ( moeder van L)

Post a Comment