Preloader

Cake and More

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Alles wat je wil weten over …

Met de lancering van de nieuwe website van Cake and More en het huwelijksseizoen van 2018 in volle gang [lekkere timing weer], wilde ik heel even de tijd nemen om  mijzelf voor te stellen aan jou en andere nieuwe en terugkerende klanten! Want naast toffe foto’s van alle creaties neem ik je graag mee in de wereld van alles rondom taart, sweets en andere lekkernijen.

                Door deze blog!

Ik hou je op de hoogte van alle leuke (en ja soms ook iets minder leuke) dingen terwijl we van het drukke huwelijksseizoen gaan tot aan de heerlijke wintermaanden [yes winter-fan]. Natuurlijk hou ik je ook op de hoogte van alle nieuwe trends in de wereld van bruiloften, taart en praktische tips. Trust me genoeg om te lezen dus 😉

 

Annemieke?

That’s me! Stiekem vind ik het altijd lastig om wat over mezelf te vertellen en niet af te dwalen. Want als het eenmaal over taart gaat kan ik eindeloos blijven vertellen over de mogelijkheden, de heerlijke smaken en welke bruidstaarten ik afgelopen weekend heb gemaakt [ja, je krijgt dan direct diverse foto’s te zien]. Ik loop over van liefde en passie voor mijn mooie vak. Sinds 2015 heb ik mijn droom omgezet in een echt bedrijf en dat is iedere dag weer uitdagend, spannend en ben ik heel trots op.

Cake Design Studio?

Bakken is voor mij al vroeg begonnen door samen met mijn moeder appeltaart te maken [en dan zoveel mogelijk deeg alvast opeten voordat het de oven in gaat]. Voor ik het wist was ik eigen variaties aan het bedenken op recepten en smaakcombinaties. Er is zoveel meer mogelijk dan alleen de standaard zoete slagroom en aardbeienvulling! Sterker nog, ik hou zelf helemaal niet van heel zoet [ja, je leest het goed: een bakker die niet van te zoet houd ;)].

Daarom wil ik meer mensen verrassen met de heerlijk frisse en unieke smaken in de vorm van een persoonlijk ontworpen taart op maat. Zo is de Cake Design Studio ontstaan. Inmiddels heb ik naast de design cakes een vaste collectie voor speciale gelegenheden maar ook daar is niets standaard aan. Diverse -hopelijk- onverwachte smaken met een persoonlijk tintje <3

Energie krijg ik van het ontmoeten van nieuwe mensen. Mede leveranciers, klanten en ik krijg enorm veel energie van het ontmoeten van nieuwe bruidsparen, om onder het genot van een proeverij het uitgebreid te hebben over hun bruiloft. Hun wensen, ideeën en natuurlijk de bruidstaart. Om deel uit te mogen maken hun grote dag en een bijdrage te mogen leveren blijft magisch, iedere keer weer!

 

…meer dan taart

Soms, heel soms,  is er een leven buiten taart [maar niet heel vaak]. Samen met mijn man, hond en 2 katten [dol op dieren] woon ik in Hoevelaken. Naast bakken heb ik nog één grote passie: motorrijden. Ook zo’n onderwerp waar ik eindeloos over kan doorkletsen; wat mij brengt tot een van mijn geniale eigenschappen: spraakwaterval! Kleine kanttekening: pas na mijn 2e kop koffie en de 3e in mijn hand [yes koffieleut en geen ochtendmens]. Oh en eten! Ik ben dol op lekker eten, het liefst eet ik de hele dag door. Van een frans ontbijt tot italiaans diner maar vooral veel fika’s tussendoor [zweedse tussendoortjes met koffie] jumjum.

 

Nog meer weten?

Volg me op instagram en/of facebook voor updates over taart, mij en Cake and More natuurlijk 😉

Maar laat me vooral even weten wat je vind van de blog [en van de nieuwe website, want daar ben ik stiekem best trots op], word ik blij van ^_^.

See you next time?

 

Liefs Annemieke

 

Post a Comment