Preloader

Cake and More

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Werkwijze en Smaken

Die prachtige jurk, een fantastische locatie en de liefste aanstaande! Aan alle details is gedacht. Jullie dag is uniek want jullie zeggen JA! Buiten de standaard tradities maar op jullie eigen manier. Daar houd ik van en daar sta ik volledig achter!

Deze zorgvuldig geplande en vooral bijzondere dag verdient dan ook een unieke & persoonlijke bruidstaart die echt bij jullie past! Smaken door jullie gekozen en een eigen ontwerp in stijl en sfeer van jullie wensen, daar help ik jullie graag bij. Met liefde voor detail en een passie voor smaak laat ik jullie bruidstaart graag perfect aansluiten bij de sfeer en setting van jullie bruiloft!

De perfecte combinatie van Smaak, Stijl & Service

Over smaak valt niet te twisten

Jullie bruidstaart moet jullie verrassen, blij maken en net als jullie,  stralen en onderwerp van gesprek zijn.

Maar jullie bruidstaart moet bovenal fantastisch smaken!  Daarom raad ik je van harte aan om een bruidsproeverij te boeken. Er zijn namelijk heel wat lekkere smaken die jullie kunnen kiezen. Zo weten jullie zeker dat jullie bruidstaart – of sweet table –  in de smaak valt!

Unieke bruidstaart
heerlijke bruidstaart

Smaken menu

Alle smaken voor jullie bruidstaart zijn zorgvuldig samengesteld.

 De bruidstaart moet jullie – en jullie gasten – verrassen en blij maken. In het menu vind je klassieke & vertrouwde smaken, maar ook onverwacht bijzondere smaken, die jullie – en jullie gasten – hopelijk nog nooit hebben geproefd.

Alvast meer weten over de heerlijke smaakcombinaties van Cake and More?
Download hier het smakenmenu

 

Persoonlijk advies & Uniek ontwerp

Eindeloze mogelijkheden

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om omvang, uitstraling en smaak van een bruidstaart. Zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet [heb je al eindeloze uren op pinterest doorgebracht? Maar wees gerust, daar ga ik je bij helpen! Tijdens een bruidsproeverij bespreken we al jullie wensen en ideeën rondom de bruiloft. Terwijl jij en je aanstaande genieten van de diverse smaken cake & vulling, stel ik jullie ook een heleboel vragen. Zo breng ik jullie wensen zo goed mogelijk in kaart en zet deze om in een uniek en persoonlijk ontwerp voor jullie taart. Een bruidstaart volledig in de stijl van jullie bruiloft.

bruidstaarten ontwerp design uniek
Bruidsproeverij CakeandMore

Een bruidstaart gemaakt met liefde en passie

En dat proef je!

Stoer maar romantisch, ontspannen maar elegant, hip maar tijdloos – dat is Cake and More. Alles draait om perfectie tot in de kleinste details, bijvoorbeeld door de eigentijdse vorm, prachtige handgemaakte suikerbloemen en een persoonlijk ontwerp zodat de bruidstaart echt jullie bruidstaart is. Mijn doel is dan ook om een unieke bijdrage te leveren aan jullie onvergetelijke dag. Ontzorgen vanaf het eerste contact tot het eerste hapje. Ik kan niet wachten op de inspirerende ideeën.

Hoe gaat jullie dag eruit zien?

WAAR WACHT JE NOG OP? VERRAS JE AANSTAANDE MET EEN HEERLIJKE PROEVERIJ!

De mogelijkheden zijn eindeloos!