Preloader

Cake and More

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Let’s create magic!

JULLIE WENSEN, MIJN ERVARING

Liefde voor details en een passie voor smaak

Heel in het kort is dat waarom ik ben gaan bakken. Van de kersenmonchou taart samen met mijn moeder tot inmiddels cursussen van de beste patissiers in europa en daarbuiten. Met een financiële achtergrond is de combinatie naar bakken misschien vreemd maar die stap, het volgen van mijn passie, heeft mij zoveel moois gebracht waardoor ik keer op keer weer geniet van het afleveren van die unieke bruidstaart tot de glimlach op het gezicht als de jarige zijn/haar verjaardagstaart ziet.

“Confession: nog iedere keer maakt mijn hart een sprongetje wanneer het bruidspaar hun taart aansnijdt. Dat moment, daarna dat eerste hapje… ja dan ben ik echt even van suiker en smelt ik.”

Mensen blij maken met taart. Ja, dat klinkt best idyllisch maar geef toe een heerlijke taart, daar wordt je toch blij van?! Een mooie balans in smaken en bijna zonde om aan te snijden [maar dat is toch echt de bedoeling ;)] De mogelijkheden bij Cake and More zijn eindeloos daarom geloof ik in persoonlijke contact en advies. Met de grote keuze in smaken en vormgeving help ik je graag met het realiseren van de taart die bij jouw gelegenheid past.

Annemieke Favier Cake and More

Net dat beetje extra door persoonlijke service, hoge kwaliteit en uiteindelijk een heerlijke taart.
Waar maak ik jou heel blij mee?

 

Met liefdevolle groet,

Annemieke Dekker