Preloader

Cake and More

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Top 3 dingen waar moet je op letten bij het zoeken naar een Cake Designer voor de perfecte bruidstaart

3-tips-voor-het-kiezen-van-jullie-bruidstaart

Top 3 dingen waar moet je op letten bij het zoeken naar een Cake Designer voor de perfecte bruidstaart

We zijn hier in omgeving Utrecht/Gelderland gezegend met veel getalenteerde taartkunstenaars. Kortom: voor jou en veel andere bruidsparen kan het kiezen van de juiste Cake Designer voor jullie perfecte bruidstaart een lastige opgave zijn. Met mijn ervaring in de bruidsbranche weet ik waar je op moet letten voor de perfecte bruidstaart! Daarom deel ik graag 3 tips met jullie hoe je dé bakker kiest die voor jullie van ontwerpen tot het eerste hapje, de fijnste ervaring kan maken.

1. Ervaring van de Cake Designer maakt het verschil

Bij het zoeken naar een taartmaker wil je er zeker van zijn dat ze bekend en ervaren zijn in de bruidsbranche. Uit mijn eigen jarenlange ervaring weet ik dat niets gaat zoals gepland, vooral op dé grote dag. Ervaring maakt hier het verschil tussen chaos achter de schermen en er-is-geen-weg-meer-terug chaos op de trouwdag. Een bakker met ervaring neemt jullie deze zorg uit handen zodat jullie er geen omkijken meer naar hebben. Want uiteindelijk willen jullie zeker zijn van een fantastisch mooie en heerlijke bruidstaart op jullie grote dag! Wat je daarom het beste kan doen: Kruip achter je laptop en ga op onderzoek uit voordat je zomaar een bruidsproeverij boekt. Google eerst een paar bedrijven en bekijk hun website goed om een beeld te krijgen van de Cake Designer. Bij elke taartmaker kan je de volgende vragen stellen“Hoeveel ervaring hebben ze? Hoelang zijn ze al werkzaam in de bruidstaartbranche? Zijn ze ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Welke mogelijkheden bieden ze?”

Let op het vakmanschap, dan weet je zeker dat je een fantastisch mooie bruidstaart kan verwachten!

2. Hoe ziet het portfolio van de Cake Designer er uit?

Kijk ook of de taartmaker een up-to-date portfolio heeft van taarten die zij of hij heeft gemaakt voor klanten. De showtaarten op hun site of in bruidsmagazines zien er misschien fantastisch uit maar dit geeft geen garantie over wat je op de grote dag kan verwachten. Bekijk daarom het portfolio goed en let op de volgende details“Zien de bruidstaarten in het portfolio er net zo mooi uit als degene in de showroom? Staat de taart recht? Bobbelt het fondant?” 

CakeandMore Portfolio Creme Cake

 

Tip: veel portfolio kom je ook op instagram tegen. Zo kun je vrij snel een beeld vormen van de kwaliteit 😉 Bekijk hier mijn portfolio!

 

3. Leer van anderen: lees de reviews!

Review CakeandMoreDe Cake Designer die jullie bruidstaart gaat maken kan je uiteindelijk het beste uitkiezen op basis van reviews van andere bruidsparen. Heb je een voorselectie gemaakt van potentiele bakkers in stap 1 & 2? Bekijk dan op hun websites de reviews. Maar kijk vooral ook verder naar recensies, ervaringen en testimonials op andere plekken! Ik blijf het zeggen maar recensies van andere bruidsparen geven echt inzicht in wat je kan verwachten. Je kunt hierin alles lezen wat je wilt weten“Hoe beviel de taart? Hoe was het contact? Welke service heeft het bedrijf verleend? Denkt de bakker mee met jullie wensen?”

Bekijk de reviews op ThePerfectWedding.nl eens. Hier vind je veel erkende bakkers mét ongecensureerde reviews! Ben je er al bijna uit wie jullie bruidstaart gaat maken?  Boek dan een proeverij om persoonlijk kennis te maken!

 

4. Maak persoonlijk kennis: boek een bruidsproeverij

Bruidsproeverij CakeandMore
Je wilt er zeker van zijn dat op jullie grote dag er een prachtige en heerlijke bruidstaart klaar staat. Je wilt je daar niet druk over maken. En terecht! Dat volledig ontzorgde gevoel komt pas echt wanneer je een bakker hebt gevonden aan wie jullie deze taak helemaal toevertrouwen. Daarom is het zo belangrijk om een bruidsproeverij te plannen en de bakker te leren kennen. (voor degenen die mij al iets langer volgen: ja ik blijf het zeggen!)

Waar je op kunt letten tijdens de proeverij zijn dingen als: “Denkt zij/hij met jullie mee? Komt zij/hij met suggesties en advies? Heeft zij/hij kennis van zaken (do’s & dont’s)?” Een goede bakker zal jullie tijdens de proeverij alles kunnen vertellen wat je wilt weten over de taart en service de je kan verwachten. Krijg je hier een goed gevoel bij? Dan weet je zeker dat je de juiste Cake Designer hebt gevonden en kun je de bruidstaart gerust uit handen geven!

 

Wil je persoonlijk met mij kennismaken?

Boek dan een proeverij!

Benieuwd naar mijn reviews?

Bekijk ze in het midden van mijn startpagina.

 

 

Post a Comment