Preloader

Cake and More

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui bibendum auctor, nisi elit consequat gravi.
1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui

Veelgestelde vragen

We doen ons best zoveel mogelijk informatie op de website te geven maar ja zou zomaar nog een vraag kunnen hebben. Daar geven we graag antwoord op, hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op, ik help je graag verder!

Bezorgt Cake and More taarten?

Je bestelling kun je kosteloos op afspraak ophalen bij Cake and More in Gilze.
Alle bruidstaarten worden afgeleverd op locatie.
Bezorgen is mogelijk in heel Nederland bij bestellingen boven 350 euro tegen een vergoeding van € 0,70 per gereden kilometer.

Moeten de taart of sweets gekoeld worden?

Dit is volledig afhankelijk van de gekozen vulling of topping. Bij het gebruik van slagroom, bijvoorbeeld in een mascarpone room of een chocolademousse, mogen de taarten maximaal 2 uur buiten de koeling (bij kamertemperatuur). Crèmes op basis van boter kunnen veel langer buiten de koeling staan. Let er op dat de taart nooit direct in de zon staat, ongeacht de soort vulling.

Wanneer moet ik de taart uit de koeling halen?

De taarten met een vulling die gekoeld moet blijven (room, mousse) zijn het lekkerst als ze een half uur van te voren uit de koeling worden gehaald. Serveren jullie de taart midden in de zomer, met temperatuur rond 25-30 graden? Dan kan de taart prima direct uit de koeling geserveerd worden.

 

Taarten met crèmes op basis van boter (meringue crème, cream cheese) moeten minimaal 2 uur van te voren uit de koeling worden gehaald.

Ik heb een allergie. Maken jullie ook taarten & sweets zonder noten/gluten/suiker etc?

Cake and More kan noten-, gluten- of lactosevrije varianten van taarten en sweets maken. Suikerloos of Vegan doen wij niet.

Let er op dat onze keuken NIET noten-vrij/gluten-vrij/etc is. Er kunnen dus altijd restsporen van deze ingrediënten de bestelling aanwezig zijn. We kunnen dus geen verantwoordelijkheid nemen voor allergische reacties. Klanten zijn zelf verantwoordelijk om ons te informeren over eventuele allergieën voor de bestelling geplaatst wordt.

Lever je ook suikervrij gebak?

Helaas heb ik nog geen perfect recept gevonden voor suikervrij gebak. Hier wordt aan gewerkt 😉

Wat zijn de openingstijden?

In principe werk ik van dinsdag t/m zaterdag en kunnen bestellingen op afspraak worden afgehaald. Bruidsbestellingen zijn hierop de uitzondering, deze lever ik ook op zondag- en maandagen.

Bewaaradvies

Tenzij ik iets anders aangeef bij het ophalen, blijven alle taarten & sweet van Cake and More minimaal 2 dagen na het ophalen vers, mits in de koelkast bewaard. Haal de taart of sweets circa 2 uur voorafgaand aan het serveren uit de koelkast zodat de taart op kamertemperatuur kan komen. Je krijgt een gedetailleerd bewaaradvies bij het ophalen van je bestelling.

Wanneer kan ik het best onze bruidstaart bestellen?

Omdat we maar een beperkt aantal bestellingen per week / per dag nemen, kunnen de populaire datums snel vol zijn. Om er zeker van te zijn dat wij de dag nog beschikbaar hebben adviseren wij 6-9 maanden voor jullie bruiloft contact op te nemen. Met minder dan 3 maanden voor jullie trouwdatum, zeker als het om het hoog-trouwseizoen gaat, is de kans klein dat er nog plek is. Maar… vraag gerust over de mogelijkheden!

Wij trouwen pas over 18 maanden. Kan ik alvast een bruidstaart bestellen?

Een adviesgesprek en bruidsproeverij kan vanaf het moment dat jullie de trouwdatum, de trouwlocatie en de stijl en/of thema van de bruiloft hebben besloten (gemiddeld is dit 12 maanden voor de grote dag). Dit zorgt namelijk voor een goede basis om het gesprek over jullie bruidstaart te hebben. Staat dit voor jullie al vast? Dan nodig ik jullie van harte uit voor een heerlijke proeverij!

Willen jullie toch alvast een datum reserveren, dan maken we een factuur aan van 25,00 euro om de datum te reserveren. Bij uiteindelijke plaatsing van de bestelling worden deze kosten in mindering gebracht op de factuur.

Hoe kan ik betalen?

Middels iDeal of door het bedrag zelf over te maken onder vermelding van het factuurnummer. Alle betaaldetails vinden jullie op de factuur.

Wat gebeurt als ik de bestelling annuleer?

Annuleren jullie meer dan 28 dagen voor jullie datum, dan krijgen jullie het volledige bedrag terug. Annuleren jullie minder dan 28 dagen voor jullie datum, dan krijgen jullie maar een deel van jullie betaling. Voor de exacte percentages kunnen jullie kijken naar onze Algemene Voorwaarden.

Hoe groot wordt onze bruidstaart?

We rekenen een royaal stukje taart per persoon van 5cm x 3,5cm x 10cm. Op basis daarvan:
2 lagen taart – vanaf 20 personen
3 lagen taart – vanaf 30-35 personen
4 lagen taart – vanaf 60 personen
5 lagen taart – vanaf 100 personen

Kan ik zelf een taarttopper aanleveren?

Dat is zeker mogelijk. Graag ontvang ik deze uiterlijk een week voor jullie bruiloft. Jullie kunnen ook kiezen om de topper bij jullie locatie voor mij achter te laten. Laat dan wel weten hoe groot en zwaar de topper is.

Kan ik mijn eigen taartplateau gebruiken?

Ja, dat is mogelijk. Hou bij het gebruik van een eigen plateau rekening met de maximale belastbaarheid, jullie plateau moet 5-10kg kunnen dragen (bruidstaarten tot 60 personen).

Bij Cake and More kunnen jullie ook een passend taartplateau huren.

Mogen kinderen mee naar de bruidsproeverij?

Dat mag, maar hou er rekening mee dat kinderen het meestal (te) lang en maar saai vinden. Het bespreken van alle details rond jullie bruidstaart wordt dan vaak lastig. Ik stel het op prijs als jullie dit bij het boeken van de proeverij doorgeven.

Kan ik de bruidstaart invriezen?

Ja, als de taart meerdere malen luchtdicht wordt verpakt is dit zeker mogelijk. Een verse jubileum taart 1 jaar later bestellen is uiteraard ook mogelijk.

Kunnen er verschillende smaken in de bruidstaart worden verwerkt?

Jazeker, per taartlaag is een andere smaak mogelijk. We raden echter aan om maximaal drie verschillende smaken per taart te kiezen.

Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden.

Stel gerust je vraag via email: info@cakeandmore.nl of bel op 06-20533257.

Neem contact op voor meer informatie of om direct te bestellen.